Verenigingen

Velpse intocht opnieuw ‘s avonds

Foto: Martin de Jongh

VELP – De stichting Sinterklaas in Velp organiseert voor de vierde keer de intocht van St. Nicolaas in Velp in het schermer. Op zaterdag 24 november om half vijf wordt de Goedheiligman het dorp binnen gereden in een antieke brandweerwagen.

Voorafgaand aan de intocht van de Sint en zijn 50 ‘echte’ pieten vindt er in het centrum van Velp een grootse spellenmiddag plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Dit jaar is er ook een glutenvrije piet bij.

Met de drum- en showfanfare Mr. H.M. van der Zandt voorop rijdt de oldtimer brandweerwagen van de Velpse brandweer vanaf de Wilhelminastraat de feeëriek verlichte Hoofdstraat op. Alle informatie over de spellenmiddag en de intocht is te vinden op de website www.sinterklaasinvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten