Verenigingen

Film Sinterklaas en de vlucht door de lucht in Theothorne

Foto: Pixabay

DIEREN – In Filmhuis Dieren is op zaterdag 1 december de film ‘Sinterklaas & de vlucht’ door de lucht te zien. De film gaat over de verwende Floor die aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten vraagt.

In de film is te zien hoe de Goedheiligman met een luchtballon wordt ontvoerd. Lukt het de Pieten om Sint op tijd te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan?

Alle kinderen kunnen samen met de pieten naar deze film kijken. En misschien komt Sinterklaas ook nog wel even langs. De film start om 14.30 uur in Filmhuis Dieren in theater Theothorne. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten