Verenigingen

Fototentoonstelling in Oosterwolde in Velp

Foto: Innoforte

VELP – Welk voorwerp is u zo dierbaar dat u het al uw hele leven bij u draagt, waar u ook woont? Met dat bewuste voorwerp zijn ouderen op de foto gegaan. En dat is nu te zien in een tentoonstelling in woonzorgcentrum Oosterwolde aan de Middelhagenhof 1 in Velp.

Enige tijd geleden zijn tien bewoners van Oosterwolde, woonzorgcentrum voor ouderen van Innoforte in Velp, op de foto gegaan. De portretten zijn gemaakt door Riënne Wopereis van Fotografiënne en samengebracht in een prachtige, ontroerende tentoonstelling in Oosterwolde.

De expositie ‘Spraakwater’ is zaterdag 24 november geopend en sinds zondag 25 november voor iedereen te zien.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten