Streeknieuws

Krijgt Rheden net als Velp en Dieren een BIZ?

Foto: Gemeente Rheden

RHEDEN – De Rhedense ondernemers Alex Meerdink en Gaetano Mammina en wethouder Ronald Haverkamp hebben hun handtekening gezet onder een overeenkomst om te komen tot een BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) voor het winkelgebied in Rheden.

Hiermee hopen de ondernemers het winkelgebied te verbeteren waardoor het dorp Rheden aantrekkelijker wordt voor inwoners, bezoekers en ondernemers.

In december neemt de raad een besluit over de verordening BIZ centrum Rheden. Daarna volgt de draagvlakmeting onder de ondernemers. Voorwaarde voor het instellen van een BIZ is dat de helft van de ondernemers meedoet aan de draagvlakmeting en dat 2/3 daarvan akkoord gaat met het instellen van een BIZ. Eind januari wordt duidelijk of er een bedrijveninvesteringszone komt in Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten