Verenigingen

Bevers Scouting Dieren is op zoek naar hulp

Foto: Natuurmonumenten

DIEREN – Bevers Scouting Dieren zoekt nieuwe vrijwilligers. Doordat het aantal kinderen bij de bevers in de leeftijd van vijf tot zeven jaar het laatste jaar is toegenomen is uitbreiding nodig.  Daarom is Scouting Dieren op zoek naar nieuwe handjes die kunnen helpen.

Scouting Dieren heeft ook de mogelijkheid om maatschappelijke stages aan te bieden. Daarnaast is er ook plek voor mensen met bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan mogelijk zijn door een stoornis of beperking.

Geïnteresseerden kunnen voor meer info kijken op www.scoutingdieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten