Verenigingen

IVN wandeling langs voormalige koepels

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 3 december een themawandeling door het natuurgebied bij de Posbank. De start is om 09.30 uur op de Parkeerplaats van Paviljoen de Posbank aan de Beekhuizenseweg 1 bij Rheden.

Bij deze themawandeling nemen de gidsen de deelnemers mee langs de koepels die rond 1900 verrezen aan de rand van de Veluwezoom.

Tijdens de wandeling zal worden ingegaan op de ontstaansgeschiedenis en ook het verval van de koepels. De wandeling is ongeveer 5 km (2,5 uur). Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten