Verenigingen

Kerststukje maken in Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL – In de Rozendaalse Serre kunnen bezoekers  woensdagochtend 19 december weer kerststukjes maken. Ook dit keer zorgt Els Keurentjes weer voor diverse ondergronden; voor een ‘gewoon’ kerst stukje en oasiskransen voor op tafel.

Elke woensdag is de Serre geopend voor wie graag onder het genot van een kopje koffie of thee aanschuift voor een goed gesprek. De openingstijden zijn van 10 uur tot 12.30 uur. De Serre van Rozendaal is te vinden aan de Kerklaan 15 in Rozendaal.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten