Verenigingen

Kerstrondleidingen op Huis Zypendaal

Foto: archief Studio Rheden / Martin de Jongh

ARNHEM – Huis Zypendaal zet de deuren in december open voor speciale kerstrondleidingen op 8, 9, 15 en 16 december.  Het huis is voor deze gelegenheid ingericht in warme kerstsferen. De bezoeker ontmoet tijdens de rondgang ook een aantal bewoners van het huis en krijgt een verrassingsoptreden in de Rode Salon, de feestsalon van het huis.

Dit wordt volledig georganiseerd door het kasteelteam van huis Zypendaal. Reserveren is wel noodzakelijk via www.glk.nl/zypendaal.

De rondleidingen van Geldersch Landschap & Kasteelen beginnen om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De entree is 12,50 euro. Donateurs GLK en museumkaarthouders krijgen korting.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten