Verenigingen

Midwinterconcert bij het Rhedens Rozendaal

Foto: Rhedens Rozendaal

DIEREN – Leerlingen van de vóórexamen- en eindexamenklas muziek de eerste podiumavond, verzorgen donderdag 13 december het midwinterconcert. Een muzikale avond van Het Rhedens Rozendaal met klassieke en moderne muziek.

Het uitgangspunt is dat de muziek akoestisch wordt uitgevoerd. Ook leerlingen die geen deel uitmaken van de muziekgroep gaan een bijdrage leveren aan de podiumavond. De bovenbouwleerlingen muziek krijgen ook een cijfer voor hun examendossier.

De aula van scholengemeenschap Het Rhedens Rozendaal in Dieren opent donderdag om 19.00 uur haar deuren. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten