Verenigingen

Vrijdagavond Kerstmarkt in De Ulenpas in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – Bewoners van De Ulenpas in Velp organiseren op vrijdagavond 14 december van 18.30 uur tot 21.00 uur een gezellige kerstmarkt. Net als vorig jaar is er weer een ‘Skihut’ voor een glaasje glühwein, warme chocolademelk en een apfelstrudel.

In de Ulenpas, een wooncentrum voor zelfstandig wonende senioren, staan dan diverse stands met zelfgemaakte artikelen zoals kerst – en wenskaarten, sieraden, handwerken, kerstdecoraties en bijvoorbeeld cadeauartikelen.

Foto: Ulenpas Velp

’t Winkeltje, het adres voor 2e hands artikelen, is deze avond ook geopend.  De Ulenpas in Velp is te vinden aan de Korte Wal 237 in Velp.

Foto: Ulenpas Velp

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten