Verenigingen

Kerstavondconcert in R.K. kerk in Emmastraat Velp

Foto: Kasper Siebrands

VELP – In de  R.K. kerk in de Emmastraat in Velp wordt op 15 december om 19.30 uur een kerstconcert gegeven voor jong en oud en voor iederen vrij toegankelijk. Het programma in de OLV Visitatiekerk duurt ruim een uur. De opbrengst komt ten goede aan Actie Kersttas van de Voedselbanken.

Aan deze avond zal worden meegewerkt door Frank van Merwijk (organist), Eize Leertouwer (projectkoor), en door leerlingen van de Vioolschool van Saskia Bos & Martijn Tjoelker en leerlingen van de Koorschool van Katalin Szabo.

De organisatie ligt voor het tweede jaar alweer in handen van de R.K. kerk en Jansen & de Feijter.

Foto: Kasper Siebrands

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten