Verenigingen

Callunaplein Dieren in het teken van Kerst

Foto: Pixabay

DIEREN – Een ritje met de kerstman, een levende kerststal met mooie verhalen en gratis warme chocolademelk en glühwein zijn de ingrediënten van het laatste evenement van dit jaar op het Callunaplein in Dieren.

Maar de bezoekers aan het Winkelcentrum kunnen op zaterdag 15 december van 13.00 tot 17.00 uur op het Callunaplein, Diderna Semmelweisstraat en Wilhelminaweg ook een levende kerstboom en een ijsprinses tegen het lijf lopen met lekkere versnaperingen.

Kinderen kunnen ook hun eigen kaarsenstandaard maken die ze tijdens het kerstdiner aan kunnen steken, zo meldt de Winkeliersvereniging van Dieren.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten