Streeknieuws

Burgemeester opent IKC Dorpsschool Rozendaal op 7 januari

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – De nieuwe school IKC Dorpsschool Rozendaal is eind november  in gebruik genomen. Nieuw is nu dat de peuters en de jeugd op één school zitten. Burgemeester J.H. Klein Molekamp van Rozendaal zal op maandag 7 januari het Integraal Kind Centrum onder de naam “IKC Dorpsschool Rozendaal” officieel openen.

Aansluitend aan de opening zal de school voor alle inwoners van Rozendaal van 16.00 tot 18.00 uur opengesteld worden voor een rondleiding door kinderen uit de bovenbouw.

In de raadsvergadering van 11 december heeft het college financiële verantwoording aan de raad afgelegd over de bouw van de nieuwe school. Volgens Klein Molekamp is Rozendaal binnen het budget gebleven.

Ook is de opbrengst van de nieuwe woonwijk voldoende geweest om de nieuwe school te financieren. De afgelopen jaren gingen geruchten dat de nieuwe school het faillissement van de gemeente zou betekenen. De burgemeester is blij dat dit niet klopt. “Rozendaal staat er financieel beter voor dan ooit.”

Nieuwe dorpsschool in Rozendaal. Foto: gemeente Rozendaal

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten