Streeknieuws

Gewonde na botsing in Velp, mogelijk drank in het spel

Foto: Studio Rheden

VELP – Bij een aanrijding in Velp is donderdagavond een gewonde gevallen. Twee voertuigen, een personenwagen en een bestelauto, knalden op een kruising op elkaar. De politie vermoedt dat er bij één van de bestuurders drank in het spel is.

Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur op de kruising van de Waterstraat met de Broekstraat. De bestuurder van de bestelauto raakte lichtgewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Naar huis mocht de man ook niet, want de politie vermoedt dat hij gedronken heeft.

De bestuurder van de bestelauto is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Beide voertuigen zijn total loss en moesten worden afgesleept.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten