Verenigingen

Ondernemersvereniging haalt Kerstman naar Velp

Foto: Pixabay

VELP – Ondernemersvereniging Velp laat op zaterdag 22 en zondag 23 december in het centrum van Velp De Overtuin ombouwen tot een bruisend plein vol winterse gezelligheid. Dit is te vinden op het pleintje naar de Hema in Velp.

Op beide dagen zal tussen 12.00 en 17.00 uur de Kerstman met zijn bekende arreslee voorbij komen. De kerstman wacht persoonlijk alle mooie wensen van iedereen af in zijn arrenslee.

Bezoekers kunnen hier ook een gratis glaasje glühwein of een warme choco krijgen. Daarnaast is er live muziek van Rosmarijn Broers en Tamar Acoustic en een kerstmannendweilorkest.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten