Streeknieuws

Jongen neergestoken bij station Dieren nadat oude ruzie oplaaide

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De aanleiding voor de steekpartij op het station in Dieren maandagmiddag was een oude ruzie die oplaaide, meldt de politie. Er ontstond een worsteling, waarbij een minderjarige jongen uit Doesburg een eveneens minderjarige jongen neerstak.

De verdachte zit volgens de politie sinds maandag vast. De jongen alarmeerde na zijn daad zelf de hulpdiensten. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij is geholpen aan zijn verwondingen en dinsdag weer naar huis gestuurd.

Verdere details zijn niet bekendgemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten