Streeknieuws

Auto maandagochtend in brand in Velp

Foto: Studio Rheden

ARNHEM – In Velp heeft maandagochtend een brand gewoed. Een auto is verwoest en ook de naast geparkeerde voertuigen raakten beschadigd. De brand werd rond 2.50 uur gemeld in Velp.

Toen de brandweer aankwam stond de auto al volledig in lichterlaaie. De brandweer heeft het vuur geblust. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Nog geen uur later was het ook raak op Presikhaaf in Arnhem. Daar stond ook een voertuig aan de voorkant in brand toen de hulpdiensten arriveerden. Nadat de brand was geblust vond de politie aanmaakblokjes op de achterwielen. De politie houdt daarom wel rekening met brandstichting.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten