Streeknieuws

Het jaartal op het bekendste huis van Rheden is alweer aangepast

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Het is inmiddels vaste prik: Bart Matser uit Rheden gaat al jaren op nieuwjaarsochtend de ladder op om het jaartal op zijn dak aan te passen. Dit keer was hij snel klaar, want met het verleggen van één dakpan is zijn huis weer helemaal bij de tijd.

De 68-jarige Matser voerde deze traditie 20 jaar geleden in. Hij bracht toen met oranje dakpannen Aanvallen WK 98  aan op het dak. De tekst verdween, maar het jaartal past hij sindsdien op 1 januari aan.

Foto: Omroep Gelderland

Het huis aan de Arnhemsestraatweg in Rheden is inmiddels bekend om het jaartal op het dak. Matser wordt zelfs herkend in de supermarkt.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten