Verenigingen

Nieuw programma bij ontmoetingscentrum De Paperclip

Foto: de Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp heeft voor de eerste helft van 2019 weer een nieuw programma samengesteld. U kunt deelnemen aan veel cursussen en activiteiten tegen lage kosten.

Denk aan diverse kaartspelen zoals bridge, klaverjassen of jokeren. Of kom biljarten, koersballen, een cursus Spaans of kunstgeschiedenis volgen.

Voor de meeste activiteiten geldt dat er op elk gewenst moment gestart kan worden. Op www.paperclipvelp.nl staat alle informatie en kunt u inschrijven voor de cursussen. De Paperclip houd open huis op zaterdag 5 januari 2019 van 14.00 tot 16.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten