IVN wandeling door de bossen bij Velp

Foto: Corlène van der Camp // IVN

VELP – IVN Oost-Veluwezoom organiseert maandagmorgen 7 januari een wandeling door de bossen bij Velp. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de van Spaenallee in Velp bij de oprijlaan van kasteel Biljoen.

Tijdens deze doorstapwandeling, kijken de deelnemers naar wat de winter te bieden heeft. Wat is er te zien en wat zien we juist niet tijdens de winter? Bereidt de natuur zich al voor op de lente? Zien en horen we nog dieren, zijn zij in winterrust, of vertrokken naar warmere oorden?

De wandeling loopt vanaf Biljoen naar de Keienberg en dus richting Veluwe. Daarbij worden diverse landschapstypen doorkruist en proberen de gidsen samen met de wandelaars het landschap te ‘lezen’. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.