Voorleesfeestje in de bibliotheek

Foto: IKC De Holtbanck

RHEDEN – De Nationale Voorleesdagen vinden dit jaar plaats van 23 januari t/m 2 februari 2019.  Bibliotheek Veluwezoom nodigt alle peuters en hun (groot)ouders weer uit deel te nemen aan een voorleesfeestje in de bibliotheek. 

Tijdens de feestjes staat het Prentenboek van het Jaar, ‘Een huis voor Harry’, centraal. De voorleesfeestjes duren ongeveer 45 minuten. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 15 januari 2019 via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Naast de voorleesfeestjes in de bibliotheek besteden pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen en enthousiaste voorleesvrijwilligers tijdens de campagne extra aandacht aan voorlezen.

Zo lezen in de gemeente Rheden raadsleden Yola Hopmans en Magda Rook voor op de speelleergroep van de Holtbanck en Marron. Lees meer over de Nationale Voorleesdagen op www.bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen.