Verenigingen

Nieuwjaarsconcert in de Serre in Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL -De Serre in Rozendaal start het nieuwe jaar op 9 januari met een optreden verzorgd door HGO-harpiste Diana de Vries en haar collega sopraan Tenar van Kooten-Niekerk. Dit nieuwjaarsconcert wordt aangeboden door de commissie van het Gala Rozendaal 200.

Het programma zal bestaan uit stukken van o.a. Vivaldi, Puccini, Händel en Fauré. De Serre is geopend vanaf 10 uur waar bezoekers ook een lichte lunch krijgen. Het concert zal beginnen om ongeveer 10:30 uur. De ochtend eindigt om ongeveer 13:30 uur. Aanmelden kan nog tot 7 januari 2019.

De serre is te vinden aan de Kerklaan 15 in Rozendaal. Kijk voor meer info op www.dekerkvanrozendaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten