Bumé Zilveren Bal-toernooien op sportcomplex De Pinkenberg

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Het Bumé Zilveren Bal-toernooi 2019 wordt begin januari gespeelt op sportcomplex De Pinkenberg in Velp bij voetbalvereniging VVO. Het toernooi wordt gehouden van donderdag 10 januari tot en met zondag 13 januari.

Aan het toernooi voor eerste elftallen nemen deel Concordia Wehl, Dieren, Lochem en VVO. De winnaars spelen op zondag 13 januari de finale om 13.00 uur. De verliezers strijden diezelfde dag om de derde en vierde plaats om 12.30 uur. 

Op vrijdagavond 11 januari is er een recreantentoernooi voor 30+- en 35+-teams (m/v). Zaterdag 12 januari staat helemaal in het teken van de JO19- en JO17-jeugd. Het JO17-toernooi begint om 09.30 uur, het JO19-toernooi om 13.45 uur. Deelnemende verenigingen zijn Groessen, Rheden, Leones, DVOV, Concordia Wehl, Dieren, OBW en VVO.