Verenigingen

Beko-Jutbergtrail in Dieren op 23 februari

Foto: AV Gelre

DIEREN – Beko Jutbergtrail in Dieren organiseert op zaterdag 23 februari verschillende sportieve hardloopactiviteiten bij AV Gelre. Beko Jutbergtrail is de nieuwe naam voor de Gelre Jutbergtrail.

Er zijn verschillende afstanden op deze sportieve dag uitgezet zodat elke loper aan zijn of haar trekken komt: 7,5, 15,2, 21,1 en zelfs 30,4 kilometer. Inschrijven kan tot 17 februari via www.inschrijven.nl. of ter plekke tot een half uur voor de start. Kijk voor meer info op Avgelre.nl.

De Beko Jutbergtrail start op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. De lopers starten vanaf 10.30 voor de 21,1 km en 30,4 km. De 7,5 en de 15,2 starten om 11.15 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten