Streeknieuws

Auto in lichterlaaie op Posbank

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Op de Posbank bij Rheden is donderdagmiddag op een parkeerplaats een personenauto uitgebrand. Het vuur werd door omstanders ontdekt.

De brand zou rechts aan de voorzijde van de auto begonnen zijn. Al snel stond de hele voorkant van de auto in brand.

Hoe het vuur kon ontstaan is niet bekend. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten