Verenigingen

Concert in De Oude Jan in Velp

Foto: Velp voor Oranje

VELP – In het Middeleeuwse kerkje ‘De Oude Jan’ geven Jan Roel Hamersma op zijn warm-houten Marimba en Gudrun Bourel op haar zilveren piccolo composities uit 16e tot en met de 20ste eeuw op zondag 20 januari.

Het concert begint om 15.30 uur. De toegang is 10 euro inclusief een drankje. ‘De Oude Jan’ is te vinden aan de Kerkstraat 56 in Velp.

Kaarten zijn te koop bij boekhandel Jansen & de Feijter in de Emmastraat. Kijk voor meer info op www.vriendenvandeoudejan.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten