Verenigingen

Carnavalsseizoen start zaterdag met Pronkzitting

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur. Op zaterdag 19 januari is de jaarlijkse pronkzitting in Feestburcht “Ons Huis”. Om 20:11 uur zal de Senaat en Raad van Elf de zaal betreden. Daarna volgen veel sketches en muziek.

Een belangrijk onderdeel van deze avond is zoals ieder jaar de bekendmaking van de Ridder van de Rhedense Leeuw, een onderscheiding die ieder jaar wordt uitgereikt aan één van de medeburgers die zich hebben ingezet voor de maatschappij en ons dorp in het bijzonder.

Na het officiële gedeelte zal het feest tot in de kleine uurtjes duren. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is 5,00 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten