Verenigingen

Rheden start inkoopactie voor zonnepanelen

Foto: Pixabay

RHEDEN – De gemeente Rheden is samen met ‘Energieloket Midden Gelderland en Winst uit je woning’ een grootschalige inkoopactie gestart voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en maatwerkadvies voor energiezuinige en gasloze woningen.

Alle woningeigenaren in Rheden ontvangen deze maand een brief van de gemeente over deze actie. Door de grootte van de projecten is het mogelijk om kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Hierdoor kunnen de investeringen in zonne-energie en isolatie nog sneller terugverdiend worden. Geïnteresseerde woningeigenaren kunnen zich vrijblijvend inschrijven op www.winstuitjewoning.nl.

Ook worden er informatieavonden georganiseerd. De eerste is op 29 januari in Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp en daarna op 31 januari in Theothorne in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten