Verenigingen

Ontmoet nieuwe mensen onder een lekker hapje

Foto: Pixabay

DIEREN – Eetgelegenheid De Smulhoek in Dieren is slechts drie dagen in de week geopend. Op maandag, dinsdag en vrijdagavond vanaf 17.30 uur kunt u daar voor een goedkope maaltijd aanschuiven. Op de site of in de Oase is te zien wat er op het menu staat. 

De Smulhoek serveert ook elke derde zaterdag van de maand een speciale maaltijd. Op zaterdag 19 januari staat een speciaal buffet op het menu voor 7,00 euro.

De Smulhoek wordt gerund door vrijwilligers voor ouderen, eenzame of echtparen, eigenlijk voor iedereen. Tevens kunt u daar op een makkelijke manier contacten leggen met andere mensen onder het genot van een drie gangen menu.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten