Verenigingen

Ontmoetingscentrum De Paperclip zoekt vrijwilligers 

Foto: de Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum de Paperclip in Velp zoekt nieuwe vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan barwerk, de cursuswerkgroep, het technische team (handige handjes) of bij de klussendienst. Tevens wordt gezocht naar iemand die het leuk vindt creatief mee te denken in de cursuswerkgroep. 

Vrijwilligerswerk biedt heel veel mogelijkheden. Je maakt nieuwe contacten, je leert er veel van, je doet mensenkennis op en je doet veel ervaring op. Daarnaast kom je in contact met mensen uit verschillende groepen en bouw je een groot sociaal netwerk op.

Neem voor meer informatie contact op met De Paperclip.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten