Streeknieuws

Fietser zwaargewond door aanrijding in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een fietser raakte zaterdagmiddag zwaargewond door een aanrijding op de Groenestraat in Rheden. Volgens omstanders kwam het slachtoffer in botsing met een auto met aanhanger. De combinatie stopte even verderop.

Een cameraman die even na het ongeluk aankwam, vertelt dat de politie aldaar niets wilde zeggen. Omstanders verklaarden dat de auto met aanhanger over de rotonde reed en een vrouw op een elektrische fiets net wilde oversteken. Zij zag de wagen niet en botste ertegenaan.

Traumaheli ingezet
Daarop rukten de hulpdiensten uit naar het ongeval, ter hoogte van een pannenkoekenhuis. Ook een traumahelikopter ging in de richting van de Groenestraat.

Een trauma-arts reed vervolgens met het slachtoffer naar het ziekenhuis. Wat de precieze toestand van het slachtoffer is, dat is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten