Streeknieuws

Auto gaat in vlammen op in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – In Velp is in de nacht van zaterdag op zondag een auto in vlammen opgegaan. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

De auto stond in brand op de parkeerplaats tegenover het Rijnstate Ziekenhuis aan de President Kennedylaan in Velp.

De brand werd tegen 3.00 uur gemeld. Toen de brandweer arriveerde stond de voorkant van de auto al volledig in brand. Het vuur werd snel geblust, maar de auto moet als verloren beschouwd worden. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten