Verenigingen

Stichting Sari organiseert een benefietdiner

Foto: Stichting Sari

ELLECOM – Voor de zesde keer organiseert stichting SARI een benefietdiner in de Peerdestal in Ellecom. De afgelopen jaren haalde de stichting, die zich inzet voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in India geld op voor een aantal scholen. 

Dit jaar gaat het geld dat met het diner wordt opgehaald naar de aanschaf van een schoolbus voor de Siragu Montessori School waar 500 straatkinderen les krijgen.

Voor de aanschaf van de schoolbus is zo’n 21.000 euro nodig. Het diner vindt plaats op maandagavond 28 januari 2019. Opgeven kan via de website Stichtingsari.com.

Vorig jaar werd met de opbrengsten van het diner een praktijklokaal gebouwd op de technische school in Madurai, in het zuiden van India. Het benefietdiner project leverde toen de benodigde 24.0000 euro op.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten