Streeknieuws

Hennepkwekerij met ruim 100 planten ontmanteld

Foto: Studio Rheden

VELP – De politie heeft vrijdag in Velp-zuid een hennepkwekerij ontmanteld. Volgens de politie zijn er 103 planten aangetroffen. De politie kreeg een tip van buurtbewoners aan de Casper van Fagelstraat. Die hadden last van stankoverlast.

De hennepkwekerij zat op de bovenverdieping. Hierdoor was ook een groot deel van de sneeuw weggesmolten op het dak van de woning. Het is onbekend of er iemand is aangehouden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten