Streeknieuws

Alle wegen op de Posbank weer open

Foto: Ad van Beurden Velp

RHEDEN – Alle wegen op de Posbank zijn weer open. De afgelopen dagen waren veel wegen in het natuurgebied dicht door gladheid en sneeuw.

Alleen via De Steeg was het natuurgebied nog per auto bereikbaar. Op de heuvels was een flink pak sneeuw gevallen. Door de sneeuw en gladheid was het niet overal veilig om te rijden door het natuurgebied en werden veel wegen afgesloten.

Ook het hondenuitlaatgebied bij het Rozendaalse Veld is weer per auto bereikbaar, een populair gebied om de hond uit te laten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten