Verenigingen

Snuffelmarkt in sporthal de Dumpel

Foto: Kasper Siebrands

VELP- In sporthal de Dumpel aan de Gruttostraat in Velp wordt weer een Snuffelmarkt georganiseerd op zondag 3 februari van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden 100 tot 150 kramen verwacht. Vanaf 13 jaar is de entrée 2,50 euro.

Op de Snuffelmarkt wordt van alles aangeboden. Denk daarbij aan kleding, platen, boeken of zelfgemaakte creaties. Op de markt staan alleen particulieren, dus geen handelaren. Gratis parkeren is mogelijk op het nabij gelegen Churchillplein.

De rommelmarkt aan de Gruttostraat 14 wordt georganiseerd door Stichting dpb Dielen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten