Streeknieuws

Waterstoring bij ruim 2000 huishoudens opgelost

Foto: Pixabay

VELP – Door een kleine storing kwam er donderdagmiddag drie kwartier lang weinig tot geen water uit de kraan in huishoudens in delen van Velp, Rheden en Rozendaal.

Volgens waterbedrijf Vitens zat de storing bij het productiebedrijf op de Pinkenberg in Velp.

Ruim 2000 huishoudens hadden hier kort hinder van. De storing was om 16.10 uur opgelost volgens een voorlichter van Vitens.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten