Boekpresentatie ‘Hallo, ik ben nog niet dood’

Foto: Pixabay
DIEREN – ‘Hallo, ik ben nog niet dood’. Dat is de titel van het net verschenen boek van Monique Mulders uit De Steeg. Hierin vertelt over ze het jaar waarin ze getroffen werd door borstkanker. ‘Ik kijk er niet op terug als een heel moeilijk jaar. Het heeft mij ook heel veel gebracht’.
Donderdagavond 7 februari presenteren schrijfster Monique Mulders en fotografe Jikke Göbel hun boek ook in Bibliotheek Dieren.
Het boek en de tentoonstelling gaan over het jaar dat ze moest vechten tegen de slopende ziekte. Jikke volgde met haar camera het ziekteproces van vriendin Monique. De foto’s geven een bijzondere inkijk in – niet alleen – de zware tijd die Monique doormaakte, maar vooral ook de vele nieuwe inzichten die het opleverde. Monique en Jikke hopen met hun boek en het delen van hun verhaal anderen te kunnen steunen, mensen die een vergelijkbaar proces doormaken en hun naasten.

De boekpresentatie is gratis toegankelijk (aanmelden kan hier)  in Bibliotheek Dieren op donderdag 7 februari van 19.30 tot 21.30 uur.