Verenigingen

Boekpresentatie ‘Hallo, ik ben nog niet dood’

Foto: Pixabay

DIEREN – ‘Hallo, ik ben nog niet dood’. Dat is de titel van het net verschenen boek van Monique Mulders uit De Steeg. Hierin vertelt over ze het jaar waarin ze getroffen werd door borstkanker. ‘Ik kijk er niet op terug als een heel moeilijk jaar. Het heeft mij ook heel veel gebracht’.
Donderdagavond 7 februari presenteren schrijfster Monique Mulders en fotografe Jikke Göbel hun boek ook in Bibliotheek Dieren.
Het boek en de tentoonstelling gaan over het jaar dat ze moest vechten tegen de slopende ziekte. Jikke volgde met haar camera het ziekteproces van vriendin Monique. De foto’s geven een bijzondere inkijk in – niet alleen – de zware tijd die Monique doormaakte, maar vooral ook de vele nieuwe inzichten die het opleverde. Monique en Jikke hopen met hun boek en het delen van hun verhaal anderen te kunnen steunen, mensen die een vergelijkbaar proces doormaken en hun naasten.

De boekpresentatie is gratis toegankelijk (aanmelden kan hier)  in Bibliotheek Dieren op donderdag 7 februari van 19.30 tot 21.30 uur.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten