Verenigingen

Minilessen bij scholengemeenschap Het Rhedens

Foto: Kasper Siebrands

RHEDEN – Bij scholengemeenschap Het Rhedens leerlingen uit groep 8 minilessen volgen bij Het Rhedens op dinsdag 12 en woensdag 13 februari van 13.00 tot 15.00 uur. De minilessen zijn een handige en prettige manier om alvast de sfeer te proeven en kennis te maken met de school.

Tijdens een miniles volgt de groep 8 leerlingen een aantal verkorte lessen en maakt hij of zij alvast kennis met docenten.

Elke groep 8 leerling die wil weten hoe het eraan toegaat tijdens een gewone schooldag op Het Rhedens, kan zich inschrijven voor de minilessen via de website van de school.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten