Streeknieuws

John Berends nieuwe commissaris van de Koning in Gelderland

Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM – John Berends, oud-burgemeester van de gemeente Apeldoorn, is woensdagmiddag geïnstalleerd als nieuwe commissaris van de Koning in Gelderland. Hij volgt Clemens Cornielje op.

Berends werd rond twee uur tijdens de Statenvergadering officieel benoemd  als de 17e commissaris van de provincie Gelderland.

De heer Berends was sinds 2012 burgemeester van de gemeente Apeldoorn en daarvoor zeven jaar burgemeester van de gemeente Harderwijk. Van 1998-2005 was hij wethouder en locoburgemeester in de gemeente Zwolle.

Foto: Omroep Gelderland

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten