Streeknieuws

Burgemeester Carol van Eert opent het jaarlijks canaval

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Burgemeester Carol van Eert overhandigd op woensdagavond 27 februari om 20.11 uur de gemeentesleutel aan Prins Erwin de 1e en Prinses Cindy van carnavalsvereniging De Heiknüüters uit Rheden. Dit gebeurt  onder het toeziend oog  van de 5 erkende carnavalsverenigingen uit de gemeente Rheden.

De opening vindt plaats tijdens een feestelijke avond in de raadzaal van het gemeentehuis, Hoofdstraat 3 in De Steeg en begint om 20.00 uur.

Ook de andere carnavalsverenigingen in de gemeente ontvangen een sleutel. Dit zijn De Bloaspiepkes en De Narrenkap uit Velp en De Deurdauwers en De Nölers uit Dieren. Natuurlijk allemaal met hun gevolg.

Naast de sleuteloverdracht staan er diverse carnavaleske optredens op het programma.

Carnaval wordt dit jaar gevierd van zondag 3 maart tot en met dinsdag 5 maart.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten