Verenigingen

Voorlichtingsavonden bij scholengemeenschap Het Rhedens

Foto: Het Rhedens in Dieren

RHEDEN – Het Rhedens organiseert eind februari voorlichtingsavonden voor ouders van groep 8 leerlingen. De voorlichtingsavond op Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren is op dinsdag 26 februari 2019 vanaf 19.00 uur.

De voorlichtingsavond op Het Rhedens Rozendaal is woensdag 27 februari vanaf 19.30 uur.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt informatie gegeven over de bijzonderheden van de locaties – zoals de onderwijsprogramma’s en de onderwijskundige ontwikkelingen op Het Rhedens. Ook wordt duidelijk voor welke leerlingen Het Rhedens een goede keuze kan zijn. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten