Streeknieuws

Feestelijke opening buurtbieb bij Ons Raadhuis

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De buurtbieb van Ons Raadhuis wordt op vrijdag 22 februari om 14.30 uur officieel geopend. Dat wordt gedaan door de in Velp geboren journalist / schrijver John Jansen van Galen.

In de huiskamer van Ons Raadhuis staat vanaf 22 februari een boekenkast met daarin boeken van diverse genres die gratis geleend kunnen worden. Tijdens de openingstijden van Ons Raadhuis is de boekenkast altijd vrij toegankelijk.

De kast is mede gevuld dankzij bijdragen van de drie boekwinkels in Velp: Jansen & de Feijter, Bruna en The Read Shop.

Ons Raadhuis is te vinden in de voormalige pastorie van de kerk in de Emmastraat. De ingang zit op Nieuwstraat 1. Vanaf 25 februari is de buurtbieb iedere werkdag geopend van 9.30 – 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.onsraadhuis.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten