Gratis taxatiedag voor Militaria in Velp

Foto: Defensie

VELP – Die lade met die oude oorlogsdocumenten, is dat nog wat waard? Die oude wapens, onderscheidingen, emblemen, uniformen en helmen op de zolder, kunnen we daar nog iets mee doen? Die oude degen aan de muur, zou dat nog wat zijn voor de liefhebber? Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over oude militaire spullen. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het nu eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, organiseert Heritage Auctions Europe een gratis taxatiedag op donderdag 21 februari. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij Parkstaete Zalencentrum in Velp.