Verenigingen

Drs. Leny Woudstra geeft lezing over onze taal in Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – In Bibliotheek Dieren is donderdagavond 7 maart een lezing over de Nederlandse taal (gratis toegankelijk). Deze gaat over het ontstaan van de taal, de vele veranderingen die plaatsvonden, het hedendaags gebruik en de inhoud van taal.

Denk hierbij aan taalverrijking en taalverruwing, gemunte woorden, regels uit gedichten die in ons collectieve geheugen zitten en het woord van het jaar. Drs. Leny Woudstra laat geen aspect onbenoemd.

‘Een verhaal over onze taal’ is donderdag 7 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten