Verenigingen

IVN-wandeling rondom de Zijpenberg

Foto: Corlène van der Camp / IVN

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt op maandag 4 maart om 09.30 uur een wandeling rondom de Zijpenberg, één van de hoogste punten in de Oost-Veluwezoom. De start is bij parkeerplaats Paviljoen de Posbank bij Rheden.

Tijdens de wandeling vertellen de gidsen over het ontstaan van dit heuvelachtige gebied en doen zij uit de doeken waar de naam “Zijpenberg” vandaan komt. Ook wordt er aandacht besteed aan het ingrijpen van de mens in het landschap.

De wandeling duurt ca. 2,5 uur en gaat over geaccidenteerd terrein. Aanmelden is niet nodig en de wandeling is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten