Verenigingen

Opfrisbijeenkomst Nederlandse schrijftaal voor vrijwilligers

Foto: Dorpshuis Willem de Zwijger

RHEDEN – Spelling blijft een dingetje en hoe zat het ook al weer? Vrijwilligers krijgen op dinsdagavond 12 maart de gelegenheid om op een vlotte wijze de Nederlandse schrijftaal op te frissen.

In een informele setting, samen interactief aan de slag met de tien meest gemaakte spel- en grammaticafouten: wel of niet een -t- of juist een -d-, hen of toch hun en andere spelregels om zo actief mogelijk te kunnen schrijven voor de organisaties waarbij vrijwilligers actief zijn.  

Deze avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in Dorpshuis Willem de Zwijger aan het mr B. van Leeuwenplein te Rheden.

Het beloofd geen ‘schoolse’ avond te worden. De deelnemers gaan op een leuke manier kennismaken met de valkuilen van onze Nederlandse taal. Het is daarom wel belangrijk om een smartphone of een laptop mee te nemen.

Goed om te weten: Deze workshop is bedoeld als een opfristraining, het is géén cursus Nederlands. De avond is bedoeld voor vrijwilligers. Deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten