Verenigingen

Oranjerie van landgoed Middachten zoekt gastheren / vrouwen

Foto: Anke Opdam

DE STEEG – De Oranjerie van landgoed Middachten biedt ‘s winters plaats aan kuipplanten die gevoelig zijn voor vorst. Na de ijsheiligen gaan ze weer naar buiten en van 1 juni t/m 30 september wordt de oranjerie omgetoverd tot een ontvangstruimte met theeschenkerij.

Bezoekers kopen hier hun toegangskaartje, drinken hier koffie/thee, kopen er een souvenir en kunnen er terecht met vragen.

Om dit allemaal mogelijk te maken werken in de oranjerie zo’n 30 vrijwilligers als gastheer of –vrouw. Voor het komend seizoen zijn extra vrijwilligers nodig. Kijk voor meer info op www.middachten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten