Verenigingen

Gazelle opent fabrieksdeuren voor signeersessie

Foto: Gazelle Dieren

DIEREN – De fabriek van Gazelle is de plek waar wekelijks vele duizenden fietsen worden geproduceerd. Op woensdagavond 6 maart (18.30 – 21.00 uur) is de fabriek echter ook het decor van een niet-alledaagse bijeenkomst.

Schrijfster Marian Rijk strijkt er neer voor een signeersessie van haar boek ‘Eeuw in versnelling’ en een lezing over de rol van de fiets in de maatschappelijke revolutie in Nederland.

‘Eeuw in versnelling’ gaat in op Gazelle en vertelt een interessant familieverhaal over een dorpsfabriek die uitgroeit tot een wereldconcern, maar het dorpse imago behoudt.

Mensen kunnen het boek tijdens de avond aanschaffen en laten signeren. Aanmelding voor de bijeenkomst is gewenst op Gazelle.nl (onder vermelding van het aantal personen). De fabriek is deze avond niet toegankelijk voor rondleidingen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten