Gazelle opent fabrieksdeuren voor signeersessie

Foto: Gazelle Dieren

DIEREN – De fabriek van Gazelle is de plek waar wekelijks vele duizenden fietsen worden geproduceerd. Op woensdagavond 6 maart (18.30 – 21.00 uur) is de fabriek echter ook het decor van een niet-alledaagse bijeenkomst.

Schrijfster Marian Rijk strijkt er neer voor een signeersessie van haar boek ‘Eeuw in versnelling’ en een lezing over de rol van de fiets in de maatschappelijke revolutie in Nederland.

‘Eeuw in versnelling’ gaat in op Gazelle en vertelt een interessant familieverhaal over een dorpsfabriek die uitgroeit tot een wereldconcern, maar het dorpse imago behoudt.

Mensen kunnen het boek tijdens de avond aanschaffen en laten signeren. Aanmelding voor de bijeenkomst is gewenst op Gazelle.nl (onder vermelding van het aantal personen). De fabriek is deze avond niet toegankelijk voor rondleidingen.