Verenigingen

Zwerfvuilactie in Dieren-Noordoost

Foto: StudioRheden

DIEREN – Werkgroep de Schoonste Groene wijk uit Dieren organiseert op zaterdag 23 maart in de wijk weer een Zwerfvuilactie. Zoals ieder jaar doen ze ook nu weer mee met de landelijke schoonmaakactie waarbij de werkgroep zoveel mogelijk wijkbewoners wil betrekken.

De actie start om 10.00u bij het wijkcentrum “de Drieschaar” aan de Meidoornlaan 197 in Dieren. Voor handschoenen, prikkers en zakken wordt gezorgd. Na afloop, rond 11.30u is er koffie of limonade met koek.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten